Home Alcoi Agents de la Policia Nacional d’Alcoi col·laboren en l’arrest d’un delinqüent fugit...

Agents de la Policia Nacional d’Alcoi col·laboren en l’arrest d’un delinqüent fugit a Carlet (València)

0
SHARE

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d’Alcoi i de la d’Alzira han detingut a la localitat de Carlet (València) i gràcies a un dispositiu conjunt a un home de nacionalitat espanyola i 27 anys d’edat que estava fugit de la justícia des de l’any 2016. Sobre ell pesen tres ordres de detenció dictades per diferents jutjats perquè ingresse a la presó.

L’arrestat -amb un ampli historial delictiu- utilitzava diverses identitats de familiars i coneguts seus pels quals es feia passar usurpant les seves dades de filiació per a romandre ocult i poder evadir-se de l’acció policial. D’aquesta manera, a l’octubre de l’any passat es va donar a la fuga d’un control policial a la localitat d’Algemesi (València), i igualment dies després va intentar fer-se passar per una altra persona en un hospital amb una targeta sanitària presumptament sostreta, fugint del lloc al ser descobert pel personal sanitari abans de l’arribada de la policia.

Els investigadors que li seguien la pista van descobrir que el fugat tenia una cita mèdica concertada en un centre de la localitat de Carlet (València) per la qual cosa des de primera hora del matí policies de la Comissaria d’Alcoi i de la Comissaria d’Alzira van establir un dispositiu policial especial al voltant de el lloc.

En el moment en què va aparèixer el buscat i va baixar del seu vehicular va ser detingut sense donar-li cap opció al fet que pogués fugir de l’indret. A part de les ordres de recerca, l’arrestat ha sigut acusat de delicte d’usurpació de l’estat civil i posat a disposició de Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la localitat de Carlet (València).