Home Destacats Alacant Gastronòmica presenta la 4a edició amb més de 40 Estreles Michelí...

Alacant Gastronòmica presenta la 4a edició amb més de 40 Estreles Michelí i 60 Sols Repsol

356
0
SHARE

La Fira Alacant Gastronòmica ha presentat aquest matí la seua quarta edició a l’Auditori de la Diputació d’Alacant, on s’ha ressaltat la capacitat de “reinvenció i superació” del sector de la gastronomia de la província, així com la trajectòria d’un certamen “que a cada edició ofereix més atractius, més qualitat i més innovació”.

La fira, tindrà lloc a IFA del 23 al 26 de setembre amb la presència de més de 40 estreles Michelí i 60 Sols Repsol i comptarà amb més de 36.000 metres quadrats i 250 expositors, incrementant el nombre de ponències, showcooking, tasts, tallers i degustacions respecte a edicions anteriors. A més, Alacant Gastronòmica ampliarà el nombre de places, ampliarà horaris fins a la matinada el cap de setmana, i incorporarà polseres de seguretat intel·ligents per entrar i pagar la fira.

El Primer Congrés Nacional de Truita de Creïlles, el Campionat d’Espanya d’aquest tradicional producte, tindrà una versió provincial, o concursos com el de la millor tapa amb salaó, el millor arròs i el vi de la Mediterrània o el millor tàrtar de tonyina vermella tindran com a escenari aquest certamen, en què Burgos serà la província convidada.

L’acte celebrat a l’ADDA ha comptat amb la participació del secretari autonòmic de Turisme, Frances Colomer, el president de la Cambra de Comerç d’Alacant, Carlos Baño, directora de la fira, Gema Amor, i el crític gastronòmic, Rafael Martínez Santos, així com diversos reputats cuiners i professionals del món de la gastronomia de la provincia i diputats provincials.