Home Alcoi Alcoi comença aquest dilluns a instal·lar els panells de metacrilat al pont...

Alcoi comença aquest dilluns a instal·lar els panells de metacrilat al pont de Sant Jordi

2885
0
SHARE

A les 22.30 hores d’aquesta nit de dilluns es tallarà el trànsit de vehicles pel pont de Sant Jordi per dur endavant la instal·lació dels panells de metacrilat retroenllumenats fabricats a mida entre els 180 pilons de 25x25x50 cm que existeixen a una de les infraestructures més conegudes de la ciutat d’Alcoi.

Cal recordar que, amb l’atemptat de Barcelona, de fa poc més d’un any a les Rambles, la recomanació de les forces de seguretat va ser reforçar les mesures de protecció en les vies principals pel que es va decidir contractar la fabricació dels pilons i els panells. Durant les anteriors setmanes, i aprofitant les dates estivals, s’han col·locat els dispositius de metall que permeten la instal·lació dels panells.

L’actuació es durà endavant a la nit els dies que siguen necessaris fins a estar tots col·locats. A primera hora del matí, el trànsit tornarà a estar obert. Les actuacions comencen a les 22.30 hores perquè és quan acaba l’últim servei d’autobús urbà, amb l’objectiu de minimitzar les molèsties per als ciutadans.