Home Alcoi Un projecte de formació tractarà d’afavorir la contractació de majors de 30...

Un projecte de formació tractarà d’afavorir la contractació de majors de 30 anys a Alcoi

0
SHARE

L’Agència de Desenvolupament Local de la ciutat d’Alcoi es prepara per a llançar un projete orientat a facilitar l’a inserció laboral de persones majors de 30 anys, lapse d’edat en la que la formació no és tan quantiosa com en l’actualitat i motiu pel que moltes de les persones acomiadades dels seus treballs durant la crisi han trobat més dificultats per a re inserir-se en el mercat laboral.

Es tracta de posar en marxa accions formatives que permeten als aturats adquirir coneixements que diversifiquen el seu espectre laboral per a incrementar les seues oportunitats de ser contractats. D’altra banda, aquesta iniciativa tractarà també de formar als inscrits en noves tecnologies, fonamentals a dia de hui per a la recerca de treball. Per últim, el projecte oferirà les eines necessàries als interessats per a dur a terme una recerca activa de treball.

Tres són els col·lectius als que va destinada aquesta acció: majors de 30 anys, majors de 50 anys i persones que necessiten fer una recerca activa d’ocupació. Els interessats tenen tota la informació necessària a l’Àgora alcoiana.