Inici Alcoi Alcoi i Cocentaina reprenen les rutes i visites guiades al seu patrimoni...

Alcoi i Cocentaina reprenen les rutes i visites guiades al seu patrimoni i entorn natural

163
0
COMPARTIR

Aquest 1 de juliol s’obrin les fronteres espanyoles amb la majoria de països de tot el món a excepció dels EE.UU, Rússia o Brasil, on encara es registra un elevat risc de contagi per coronavirus. Aquesta situació, afegida a la fi de l’Estat d’Alarma i a la recuperació de la mobilitat interna facilitarà, previsiblement, l’arribada de turistes, també a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Les dos capitals de les comarques ho han previst i recuperen amb la ‘nova normalitat’ les visites guiades als seus recursos turístics. Unes accions de dinamització turística que es duran a terme complint escrupulosament amb els requisits de prevenció que exigeix la normativa sanitària per a evitar contagis per Covid19.

Difusió turística via taller d’ocupació a Alcoi

La capital de l’Alcoià farà dels seus recursos naturals un complement ideal per a la seua oferta patrimonial cara a aquest estiu. Ho farà llançant visites guiades durant el mes de juliol a paratges com el Racó de Sant Bonaventura, la Font Roja o La Sarga. Totes elles seran comandades pels integrants del Taller d’Ocupació centrat en el turisme de natura que s’està duent a terme al llarg d’enguany a la ciutat. Un taller activat gràcies a una subvenció de més de 232.000 euros per part del Labora.

Visites guiades gratuïtes al patrimoni contestà

Mentre, a Cocentaina van a recuperar-se amb la nova normalitat les visites guiades a l’extens patrimoni de la vila comtal. Serà gràcies a la recuperació de les visites guiades després de superada la pitjor fase de la pandèmia, que a més tindran caràcter gratuït. La teatralització de les visites és altre dels punts forts de l’oferta turística contestana per a aquest estiu, a la que cal afegir la de turisme actiu en torn al senderisme i el cicloturisme. Fins a 32 eixides composen la programació turística contestana, que s’allarga fins el proper mes de novembre.