Home Alcoi Alcoi ja anuncia “Una visita molt important”

Alcoi ja anuncia “Una visita molt important”

693
0
SHARE

Aquest dissabte 27 de novembre a les 19.30h ha tingut lloc l’encesa de la il·luminació nadalenca d’Alcoi i s’ha penjat en la façana de l’Ajuntament el cartell anunciador de la Cavalcada de Reis, obra d’Ana Belda Tudela, guanyadora del concurs.

D’aquesta manera s’avança aquesta activitat una setmana amb la intenció de donar un major ambient nadalenc a la ciutat i afavorir també al comerç local.

L’obra d’Ana Belda Tudela, presentada sota el lema “Una visita molt important” va aconseguir el premi únic de 1.200 euros en la nova edició del concurs del cartell anunciador de la CXXXVII Cavalcada de Reis Mags de la Ciutat d’Alcoi.

La resta dels actes centrals del Nadal Alcoià seguixen programats en les dates previstes. Les funcions del Betlem de Tirisiti es duran a terme del 23 de desembre al 5 de gener, amb funcions extraordinàries els dissabtes 4,11 i 18 de desembre. La representació de “La Cuna del Mesías” la podrem veure el divendres 10 i dissabte 11 de desembre. Mentre, el diumenge dia 2 de gener a les 12h s’iniciarà l’acte de les Pastoretes. El dia 4 de gener serà moment per demanar tots els desitjos en format de carta amb el dia de la Burreta -acte que s’iniciarà a les 19h-. El dimecres 5 de gener podrem visitar el Campament Reial de 8h a 14h i de vesprada a les 18h arribaran els Reis d’Orient als carrers d’Alcoi.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han volgut recordar que tota la programació està subjecta a possibles modificacions per la situació sanitària i que els actes es duran a terme seguint les mesures que indiquen les autoritats pertinents.