Home Alcoi Alcoi presenta les activitats esportives dedicades al 8M

Alcoi presenta les activitats esportives dedicades al 8M

0
SHARE
Presentació activitats esportives dedicades al 8M

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Alcoi el ventall d’activitats relacionades amb l’esport que formen part de la programación dedicada al 8M. Així, al llarg dels propers dies es podrá participar en nombroses propostes de diferents àmbits.

La primera de totes elles és la Carrera de la Dona, organitzada pel Campus d’Alcoi de l’UPV i que tindrà lloc el proper dijous 2 de març a partir de les 13:30h a la pista d’atletisme del Poliesportiu Francisco Laporta. Una cursa amb inscripción gratuïta a l’àrea d’esports o també es pot realitzar per la Intranet. A més, es farà entrega de samarretes a les 100 primeres inscripcions i haurà trofeus per als guanyadors.

El 2 de març també a les 17:15 s’ha organitzat el Clínic Valenta, organitzat pel CF Ciudad Alcoy al Poliesportiu Municipal per a xiquetes de 8 a 12 anys.

Una de les protagonistes d’aquestes activitats esportives és la pilot Lydia Sempere que oferirà una xarrada anomenada “Pilotar sense Barreres” als col·legis alcoians La Salle, Vedruna Carmelites, Sant Roc i C.E.E. Tomàs Llàcer.

El 10 de març també es durà a terme una marxa que s’iniciarà a les 20h i que rep el nom d’ “A les fosques”.