Home Alcoi Alcoi ret el diumenge un homenatge a Sento Masià

Alcoi ret el diumenge un homenatge a Sento Masià

71
0
SHARE

El 4 d’abril de 2020 ens va deixar el pintor alcoià Sento Masià. El pintor comptava amb una llarga i reconeguda trajectòria artística i des de feia molts anys estava establert a Molins de Rei (Barcelona), però no deixava mai de tornar a Alcoi, especialment per les Festes de Moros i Cristians, sent fester ‘de tota la vida’ de la filà Chano.

Segons va comunicar la seua dona, Mercedes Massana, Sento Masià volia descansar al costat dels seus amics Ovidi Montllor i Isabel-Clara Simó. El diumenge es realitzarà  l’homenatge en el qual es depositara les seues cendres en el cenotafi de personatges il·lustres d’Alcoi. Serà un acte familiar en el qual també participarà la seua filà i la Coral Polifònica Alcoiana on el pintor tenia diverses amistats. Aquest acte no s’ha pogut fer fins ara a causa de la Covid-19.

A més d’aquest acte, a partir del dimecres 5 de maig a les 17.30 hores, dins del cicle d’exposicions de la Càtedra Antoni Miro, es podrà visitar ‘Sentografies’, una exposició que aprofitarà per a homenatjar al gran pintor alcoià. Estarà al Centre Cultural Mario Silvestre.

La darrera vegada que Masià va exposar a Alcoi va ser amb un retrat a Ovidi Montllor, amb motiu de l’aniversari de les seues vint-i-cinc vacances, dins l’exposició que es va dur a terme a la Llotja de Sant Jordi.