Home Alcoi Alcoi ret homenatge a Camilo Sesto pel seu 75 aniversari

Alcoi ret homenatge a Camilo Sesto pel seu 75 aniversari

144
0
SHARE

Ahir dijous 17 de setembre va tindre lloc a l’Ivam Cada d’Alcoi un homenatge a Camilo Sesto coincidint amb el dia en què el cantant compliria 75 anys.

Aprofitant aquesta efemèride del fill predilecte d’Alcoi, l’Ajuntament d’Alcoi junt amb l’Editorial Chocolate van preparar un acte ple de música i de testimonis que coneixien a Camilo Sesto des de jove. Així, Dora Pérez, professora de pintura de Camilo o membres de “Los Dayson” van contar anècdotes dels primers anys de l’artista alcoià.

Elena Gómez de la Puerta, autora del llibre “Mi última Canción” va aprofitar la data assenyalada en el calendari camilista, per fer l’acte de presentació de la biografia que ha escrit del cantant dividida en dos volums.

A més, una de les persones més properes a Camilo Sesto, Ángela Carrasco, també va voler assistir a l’homenatge fent memoria de tants i tants moments viscuts amb l’artista.

Un homenatge amb molt de sentiment també per part de la presència de fans que van assistir i que també va comptar amb interpretacions de temes de la discografia de Camilo interpretats per Joaquín Paz.