Home Alcoi Alcoi s’adhereix a l’Aula Mentor per a ampliar formació amb més de...

Alcoi s’adhereix a l’Aula Mentor per a ampliar formació amb més de 170 cursos

0
SHARE

El Consistori alcoià rep una subvenció de 4.000 euros per posar en marxa l’oficina, que estarà ubicada físicament al Centre Juvenil Cervantes i comptarà amb una persona responsable de administarla.

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha aprovat la sol·licitud de l’Ajuntament d’Alcoi per a formar part de el programa Aula Mentor, que ofereix formació en línia no reglat, flexible i amb tutorització personalitzada a persones adultes més grans de 18 anys, gràcies a un extens catàleg de cursos. Amb aquesta resolució, el Ministeri concedeix a l’Ajuntament una subvenció de 4.000 euros per posar en marxa l’aula, que s’ubicarà físicament la seva oficina al Centre Cervantes Jove (CCJ).

L’L’admnistració alcoiana procedirà ara a signar el conveni amb la Secretaria General de Formació Professional i prepararà el local habilitat, que estarà dotat amb entre dos i cinc ordinadors personalitzats, connexió a internet, impressora i línia ADSL o fibra òptica. També es procedirà a designar la persona responsable d’administrar l’Aula Mentor.

Segons ha subratllat la Regidora de Joventut, Maria Baca, “aquest programa és una oportunitat per a qualsevol persona major de 18 anys que desitgi ampliar les seves competències personals i professionals. La seva varietat garanteix una oferta molt atractiva i al tractar de formació en línia, es poden seguir els cursos d’una manera totalment flexible”.

Les persones interessades podran accedir a través del web www.aulamentor.es a un menú amb més de 170 cursos classificats per àrees formatives. Un cop escollit el seu curs, podran contactar amb l’aula per a resoldre qualsevol tipus de duda. El preu actual de cada curs és de 24 euros mensuals, sent la matrícula inicial de dos mesos –excepte en els cursos amb certificació de 30 hores la matrícula inicial és d’un mes-.

Posteriorment es pot destinar més temps mitjançant recàrregues mensuals de 24 euros. Com els cursos es realitzen a distància, la seva durada és flexible i depèn del que dediqui cada estudiant ala mateix. Després de finalitzar el curs, es realitzarà un examen presencial que permet obtenir un certificat d’aprofitament emès pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.