Home Alcoi Alcoi seleccionat com un dels millors 10 destins d’Espanya

Alcoi seleccionat com un dels millors 10 destins d’Espanya

469
0
SHARE

Un total de 10 empreses de la nostra ciutat han renovat la distinció Sicted. Recordem que aquest és un sistema de qualitat integral en destí que pretén elevar els estàndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el procés del consum turístic a la ciutat, per a garantir els màxims nivells de qualitat en totes les etapes del viatge.

L’Ajuntament d’Alcoi forma part d’aquest sistema des de l’any 2013 i compta actualment amb 33 empreses, 23 de les quals van ser presentades al Comité de Distinció de desembre .

Entre les empreses que renoven distintiu es troben Muboma, Hotel con encanto Masía la Mota, Equitació Peluca, Opció Jove S.L., Hotel Reconquista, Hotel Sercotel Ciutat d’Alcoi i Artesania i Souvenirs d’Alcoi Arte23. Són noves distingides enguany les empreses SEA Eventos i Bar Els Arcs.

Per la seua part l’oficina de Turisme d’Alcoi, part activa d’aquest sistema ha renovat el seu distintiu SICTED i la Q de qualitat turística, certificat que ostenta des de l’any 2011 i amb el qual només compten 35 oficines, de les més de 200 que existeixen a la Comunitat Valenciana.

ALCOI ENTRE ELS 10 MILLORS DESTINS D’ESPANYA

Quant als Premis SICTED 2021, Alcoi va tornar a estar entre els 10 preseleccionats dels 232 destins en l’àmbit nacional en la categoria de Millor Destí SICTED d’Espanya 2021, premi que va guanyar l’any passat 2020 i del qual es va fer lliurament en la passada edició de FITUR. Recordem que també va ser seleccionat com a finalista a millor destí en 2019 sent un dels pocs destins que ha aconseguit estar entre les 10 millors en tres anys consecutius.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, destaca que «és molt important assenyalar que per tercer any consecutiu Alcoi està entre els 10 millors destins a escala nacional, és un repte que poques ciutats han aconseguit. Ací veiem el reconeixement d’una iniciativa col·lectiva encapçalada pel Consistori per a la millora de la qualitat integral del destí realitzada pels diferents agents. Des de l’Ajuntament volem servir d’exemple dinamitzador perquè cada vegada siguen més les empreses que s’adherisquen a aquest sistema i així es puga oferir els millors estàndards de qualitat turística als nostres visitants».