Home Alcoi Alcoi suspèn l’Esport 3D per prudència davant la Covid i pels retards...

Alcoi suspèn l’Esport 3D per prudència davant la Covid i pels retards en acabar les competicions oficials

0
SHARE

Malgrat la millora notable de la situació derivada de la Covid19 a la ciutat, des del Centre d’Esports s’entén que en les dates previstes per a la realització d’aquest multitudinari esdeveniment esportiu -els dies 11, 12 i 13 de juny- no es donen les circumstàncies idònies per a celebrar aquesta festa de l’esport local com mereix. Per aquest motiu s’ha decidit des de l’Ajuntament que enguany no hi haurà Esport 3D.

A més, cal destacar que per a les dates previstes moltes competicions oficials encara estarien en joc, ja que les competicions van parar a causa de la Covid i acabaran molt més tard que en altres anys. Per tant l’ocupació de les instal·lacions esportives municipals per a tal efecte impedirien poder disputar i dur a terme totes les activitats i modalitats que conformen l’ampli programa de l’Esport 3D.

“No obstant això, convidem a clubs i entitats de la ciutat a celebrar dins de la prudència i respectant els protocols i normes sanitàries, totes aquelles clausures de temporada que consideren oportunes. És intenció del Centre d’Esports facilitar el que esportistes i familiars tinguen la fi de temporada que mereixen i des de fa dies treballem perquè així siga. Gràcies a tot l’esport alcoià per mantenir viva la il·lusió. L’esport no es rendeix. Seguim”, ha conclòs el regidor Miguel Juan Reig.