Home Alcoià Alcoi vol captar turistes del Benelux interessats en senderisme i cicloturisme

Alcoi vol captar turistes del Benelux interessats en senderisme i cicloturisme

0
SHARE

Una representació d’Alcoi Turisme ha estat, aquest cap de setmana, a Bèlgica, concretament a Gant, en la Fira «Fiets en Wandelbeurs», dirigida al consumidor final interessat en el consum de productes de turisme actiu, senderisme i cicloturisme. L’esdeveniment es caracteritza per l’assistència d’un públic, molt interessat i expert en aquests segments, la procedència dels quals és majoritàriament de Brussel•les, Països Baixos i França, sent una fira que compta amb 500 expositors i rep a més de 15.000 visitants.
L’esdeveniment ha tingut lloc els dies 15 i 16 de febrer de 2020 en el Recinte de Gent Expo, on Alcoi ha mostrat els seus atractius amb un taulell al costat del Patronat de Costa Blanca dins de l’estand de Turespaña, coordinat per l’OET de Brussel•les.
La regidora de turisme, Lorena Zamorano, explica: «Durant la fira, l’afluència de públic ha sigut molt abundant i ens ha sorprés l’interés que tant les nostres rutes verdes com la nostra oferta de cicloturisme ha despertat entre el públic assistent. Ens van preguntar específicament per la Via Verda d’Alcoi, fruit d’un «famtrip» que es va realitzar a la fi de novembre de 2019 amb periodistes procedents d’Alemanya, Brussel•les, França i Holanda».
Zamorano afig: «A més de la nostra presència en Gant, Alcoi també assisteix presencialment amb un taulell a la fira que se celebra del 28 de febrer a l’1 de març en Utrech, Holanda, relacionada també amb el turisme actiu, de naturalesa i esport per a continuar promocionant la nostra destinació i captar turistes interessats en aquest producte procedents de la zona del Benelux”.
En l’estand, Alcoi ha promocionat l’oferta de rutes senderistes amb el fullet “Rutes Verdes” i tota l’oferta de cicloturisme de la ciutat: lloguer de bicicletes i rutes, allotjaments cicloturísticos, Bike Park, Pàrquing de bicicletes intel•ligent, així com la ruta BTT d’Alcoi.