Home Alcoi Alejandro Soler s’imposa a Toni Francés i guanya les primàries per a...

Alejandro Soler s’imposa a Toni Francés i guanya les primàries per a la secretaria general del PSPV-PSOE a la província d’Alacant

298
0
SHARE

Alejandro Soler ha guanyat les primàries per a la secretaria general del PSPV-PSOE a la província d’Alacant amb el 50’64% dels vots.

Ahir va tindre lloc la votació per tal de decidir qui anava a ser el següent secretari general del PSOE a la província d’Alacant. Una vegada escrutat del 100% dels vots han conclòs amb la victòria del candidat Alejandro Soler Mur. Han estat 6495 els vots emesos. El candidat guanyador, Alejandro Soler, ha rebut 2602 (50,64%) vots mentre que Toni Francés, n’ha rebut 2511 (el 48,87%). A més, 14 han resultat vots nuls i 25 blancs.

Toni Francés, després d’esprés d’escoltar el resultat de les primàries ha volgut felicitar el guanyador de les mateixes desitjant-li “tots els èxits en la seua gestió, que seran els èxits també dels socialistes de la província d’Alacant”. A més, Francés ha afegit que “el nostre partit ha donat una lliçó de democràcia interna, amb una alta participació, cosa que demostra la força d’aquest partit”, i ha seguit dient que “ara s’obre un temps per enfortir la unitat al nostre partit i estic segur que Alejandro Soler treballarà per això des de la secretaria general”.

Finalment, Francès ha volgut agrair als 2511 militants que han donat suport la seua candidatura per “haver confiat en mi. Em sent molt honrat per totes les mostres de suport i la feina que han realitzat en aquesta campanya”.