Home Alcoi Antonio Justicia, nou president del Club Deportivo Alcoyano

Antonio Justicia, nou president del Club Deportivo Alcoyano

371
0
SHARE

El Consell d’Administració del Club Deportivo Alcoyano, en reunió celebrada el dia 14 de desembre de 2020, ha nomenat per cooptació a dos nous consellers.

Es tracta d’Antonio Justícia Díaz i Francisco Gabriel Escudero Martínez. Després dels nomenaments indicats, per unanimitat, s’ha triat com a nou president del Consell d’Administració a Antonio Justícia Díaz, romanent en el càrrec de Secretari Santiago Pastor Reig.

En el transcurs de l’esmentada sessió i a l’acabar la mateixa, els components del Consell d’Administració van acceptar la dimissió de Juan Serrano Morillas i José Jorge Aura Pascual com a anteriors membres.

Antonio Justícia, amb el suport dels accionistes majoritaris i de la resta de consellers, ha començat ja a treballar en el present i el futur del Club Deportivo Alcoyano. Amb la major brevetat possible, el nou Consell d’Administració convocarà Junta General Ordinària i Extraordinària per tal de sotmetre a votació l’aprovació dels comptes anuals i exposar, desenvolupar i posar en marxa un pla de viabilitat del club a curt i llarg termini. De la mateixa manera, s’informarà als accionistes sobre el nou organigrama de el Club i del pressupost de la present temporada.

El nou president té entre els seus primers objectius normalitzar la situació econòmica de l’Alcoyano, planificar el seu futur, mantenir de manera majoritària l’accionariat del club a la ciutat d’Alcoi, buscant noves línies d’acostament a l’afició. El nou Alcoyano vol estar més a prop de la seua afició i confia en el menor temps possible (sempre que la normativa sanitària ho permeta) amb rebre en el camp de El Collao a tots els alcoyanistes per donar suport al seu equip.

El nou Consell d’Administració, després del pertinent període de transició, no renuncia a res i, fent ús del seu lema mundialment conegut, el de La Moral, intentarà retornar a el club al Futbol Professional com més prompte millor.