Home Destacats Augmenten les queixes per festes privades després del tancament dels locals d’oci...

Augmenten les queixes per festes privades després del tancament dels locals d’oci nocturn a la muntanya

436
0
SHARE

Les oficines de les respectives policies locals de les localitats de l’interior alacantí estan detectant un augment de les denúncies veïnals per molèsties. Moltes d’elles tenen a veure amb festes privades, que substitueixen a l’oci que tenia lloc als establiments d’oci nocturn, ara tancats pel risc de contagi per Covid19. La majoria tenen a veure amb sorolls, ja siga tant al carrer com en domicilis particulars, que molesten a la resta de veïns.

Així ho ha detectat la Policia Local d’Ibi -segons publiquen mitjans de la localitat-, que inclús hauria arribat a sancionar a alguns joves per no complir les mesures de protecció contra el virus. Cal recordar que aquestes sancions suposen multes de 100 en cas de que la persona sancionada no utilitze la mascareta, per exemple. Algunes d’aquestes sancions ja s’han interposar a la vila joguetera, i a elles cal afegir les interposades per fumar sense distància de seguretat a la via pública.

I tot mentre les instal·lacions de la Policia Local iberuda restaran tancades durant les nits, com a mínim, fins el proper 8 de setembre. Així ho han denunciat de nou diversos sindicats policials, que demanen augmentar la ratio d’agents per habitant per a prestar un servei correcte. L’Ajuntament d’Ibi, per la seua banda, ha anunciat la creació d’una borsa d’ocupació per a contractar 3 agents més en règim d’interins que estarien operatis a finals de setembre.