Home Sanitat Baixa el nombre de positius en l’Àrea de Salut d’Alcoi però es...

Baixa el nombre de positius en l’Àrea de Salut d’Alcoi però es manté el número de morts

380
0
SHARE

L’àrea de Salut d’Alcoi comença a doblegar la corba i disminueix ja la incidència i el nombre de positius per coronavirus. Si en l’actualització que oferia dimarts passat la Conselleria de Sanitat teníem una incidència de 3.036 casos per cada 100.000 habitants, en l’actualització realitzada aquest divendres, esta incidència ja es troba entorn dels 2.780. El número de contagis ha disminuït en tota l’àrea passant dels 1.534 del dimarts als 751 de hui divendres.

El que no ha disminuït i segueix en xifres elevades ha sigut el número de morts. Si el dimarts passat apuntàvem 22 decessos en l’actualització de hui hem de notificar un total de 23 morts mes per coronavirus .

Per municipis Alcoi continua sent el municipi amb més persones contagiades, suma 273 nous positius, li segueix Ibi amb 221, Onil amb 58, Cocentaina amb 56, Banyeres amb 47, Muro amb 37 i Castalla amb 35, Tibi compta amb 12, Benilloba amb 9, Planes amb 6 igual que Beniarres, Penaguila 4, L´Alqueria 3 i 1 a Gaianes i Benifallim i Fageca i Tollo s’estrenen amb un cas.

Pel que respecta al número de morts es manté, 23 morts des de dimarts passat dia 26 fins hui divendres 29 de gener. Destacar els 9 morts d’Alcoi els 6 d’Ibi o els 4 de Cocentaina per la seua part Benilloba, Banyeres, Muro i Onil sumen un sol decés en cadascun d’aquests municipis. Des que s’iniciara la pandèmia en la nostra àrea de Saluda han mort un total de 289 persones.

Aquesta baixada de contagis ha propiciat que també es produïsca una baixada en l’ocupació de llits a l’Hospital comarcal Verge dels Lliris d’Alcoi que a dia d´hui té ocupats 192 llits en planta mentre que són 15 els pacients ingressats en l’UCI