Home Economia Balanç positiu de la reapertura dels locals d’oci amb ampliació de terrasses...

Balanç positiu de la reapertura dels locals d’oci amb ampliació de terrasses a Onil

375
0
SHARE

El passat cap de setmana ha sigut el primer en que els locals d’oci de la vila d’Onil han pogut reobrir les seues portes amb les limitacions que exigeix el distanciament social. Durant les nits de divendres i dissabte, el carrer on s’ubiquen aquests locals (Cardenal Payà) ha registrat una bona afluència de públic, especialment juvenil, tant local com vingut de les localitats del voltant.

Així ho afirma l’Ajuntament d’Onil en les seues xarxes socials, on ha confirmat la reunió que ha mantingut amb els propietaries dels establiments. L’objectiu és avaluar les mesures sanitàries posades en marxa per a prevenir contagis per coronavirus, així com la mateixa assistència de clients. Totes dos vessants han tingut una lectura positiva per les dos parts. En la trobada també s’ha abordat com millorar el tall del trànsit a la zona, que permet l’extensió de les terrasses i, per tant, augmentar la capacitat dels locals.

El “bon ambient” registrat a la zona d’oci colivenca fa pensar en un estiu caracteritzat per la bona afluència. És un dels objectius municipals en quant a la dinamització estival de l’hostaleria.