Home Alcoi Balanç positiu del primer festival Alcoi Màgic, amb ple a les 3...

Balanç positiu del primer festival Alcoi Màgic, amb ple a les 3 actuacions desenvolupades al CCJ

411
0
SHARE

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha creat enguany el primer festival de màgia de la ciutat, sota el nom ‘Alcoi Màgic’. S’ha dut a terme durant els dies 4, 5 i 6 de juny amb actuacions les 19.00h. Aquests espectacles màgics han estat organitzats juntament amb l’il·lusionista alcoià Hugo Aracil (Mago Hugo).

Cal destacar que els espectacles s’han dut a terme al Centre Cervantes Jove, CCJ. Les entrades han sigut gratuïtes i calia adquirir-les anticipadament. Els tres dies es va completar l’aforament de 50 persones, “penjant el cartell d’entrades exhaurides”. Per tant 150 persones han gaudit de la màgia a Alcoi.

El festival el va inaugurar el divendres 4 de juny, Abraham Gallego, un mag murcià que va presentar un espectacle familiar titulat ‘De la TV a tu casa’. Va dur a terme davant dels assistents els seus números màgics que fa a la televisió murciana.

Dissabte 5 de juny va ser el torn del Mago Hugo, que va estrenar un nou espectacle, titulat ‘Cara a Cara’. L’artista ha fet màgia de prop, amb els jocs màgics que li han permés guanyar diversos premis del món de l’espectacle.

Finalment va tancar el festival, Aryel Altamar, diumenge 6 de juny. És considerat el millor hipnotitzador de tota Latinoamèrica. Va fer el seu espectacle de mentalisme, on els assistents van poder comprovar els poders de la ment.

“Des de la Regidoria de Joventut, valorem de manera molt positiva la celebració del primer festival de Màgia a la nostra ciutat. Ha estat un èxit en tots els sentits, ja que per una banda, hem aconseguit completar l’aforament dels 3 dies i per l’altra per la qualitat dels espectacles que van aconseguir deixar fascinats a les persones que van participar. Tot açò ens anima a continuar treballant en una segona edició de la mà d’aquest col·lectiu, que ens fa somiar a xiquets i majors”, ha afirmat la Regidora de Joventut, María Baca.