Inici Banyeres Banyeres celebrarà només els actes en honor a La Malena que permeta...

Banyeres celebrarà només els actes en honor a La Malena que permeta la situació sanitària però no els cancel·la

232
0
COMPARTIR

La crisi sanitària de Covid19 ha provocat la cancel·lació de la pràctica totalitat de les activitats que suposen concentracions de persones a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Moltes poblacions es quedaran enguany sense gaudir de concerts i activitats esportives o de les seues principals Festes pel perill de contagi pel virus. No obstant, encara hi han algunes localitats que es resisteixen a cancel·lar aquests esdeveniments mentre es puga controlar l’aforament i el trànsit de persones.

És el cas de Banyeres de Mariola, que des de finals d’aquest mes i durant bona part del següent té previst celebrar les Festes en honor a La Malena, la seua patrona. La programació inclou des d’actes religiosos a concerts, passant per projeccions a l’aire lliure i berbenes. La situació sanitària no permetrà celebrar-los com habitualment s’ha fet a la població de la Mariola, però sí -segons defensen des de l’Ajuntament- aquells ens els que es donen les condicions de prevenció que marca Sanitat.

Així, aquells actes que el protocol sanitari permeta es duran terme complint amb les mesures sanitàries per a protegir a la població contra possibles rebrots. Tot a una localitat que registra 5 positius des de l’inici de la pandèmia i que no ha hagut de lamentar pèrdues humanes a mans del coronavirus.