Inici Cultura Muro sí obrirà l’Escola d’Estiu estretint les mesures de prevenció i la...

Muro sí obrirà l’Escola d’Estiu estretint les mesures de prevenció i la capacitat de les activitat pel coronavirus

345
0
COMPARTIR

La pandèmia mundial de coronavirus ha trastocat tots els plans previstos cara a l’estiu en tots els àmbits. Aquesta època de l’any coincideix amb les vacances dels escolars, però no sempre amb les dels seus pares. Un fet que els obliga a buscar activitats amb les que cobrir el temps fins que els progenitors arriben als seus dies lliures. A la immensa majoria de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es programen escoles d’estiu amb activitats per a entretenir i formar als menuts. Però enguany, el virus obligarà, com a mínin, a restringir aquestes activitats, quan no a cancel·lar-les.

L’Ajuntament d’Ibi ja ha anunciat aquesta setmana la supressió inicial de les escoles, tot i que deixa la porta oberta a recuperar-les si la situació sanitària ho permet. Però a Muro sí van a dur-se a terme les activitats previstes en l’Escola d’Estiu, que enceta ara el termini d’inscripcions. Tindrà lloc entre l’1 i el 31 de juliol en horari matinal i preveu tot un seguit d’activitats a l’aire lliure, tallers, jocs, festes o teatre, entre altres.

Per suposat, totes les activitats que es desenvolupen seguiran les recomanacions de les autoritats sanitàries per a lluitar contra el Covid19. Això suposa que les places estan limitades per a garantir la distància interpersonal, al temps que es dotarà als alumnes dels elements de protecció als que obliga la llei, incloent la coneguda com a ‘nova normalitat’ que imperarà fins que aparega la vacuna contra el virus.

Les inscripcions s’obrin per a xiquets d’entre 3 i 12 anys, que es repartiran per grups poc nombrosos per a mantenir el distanciament social.