Home Benilloba Benilloba cancel·la els seus Moros i Cristians però deixa la porta oberta...

Benilloba cancel·la els seus Moros i Cristians però deixa la porta oberta a celebrar algun acte

606
0
SHARE

Pocs esdeveniments festers i festius resten per confirmar o no la seua celebració a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla degut a la pandèmia de coronavirus. Pràcticament totes les poblacions han hagut de cancel·lar els festejos per a 2020, independentment de la data prevista per a la seua celebració. La seguretat sanitària prima a hores d’ara després de que les comarques de la muntanya alacantina hagen perdut a 116 dels seus veïns a mans del Covid19.

La darrera de les cancel·lacions ha sigut la de Benilloba, que ha anunciat aquesta decisió només començar la primera setmana en Fase 3 de la desescalada a la muntanya alacantina. Tot i la millora de les dades i la situació, pel moment res pot assegurar que els festejos puguen celebrar-se sense restriccions com la del distanciament social. Benilloba es suma així a la llarga llista de poblacions de l’interior alacantí que han desplaçat els seus festejos al proper 2021.

Les Festes de la localitat del Comtat commemoren la reconquesta en format Moros i Cristians, amb l’Olla, l’Entrada, els actes religiosos o l’Ambaixada. Actes que es celebraran, previsiblement, ja el proper any. Tot i això, l’Ajuntament de Benilloba ha anunciat que, si la situació sanitària ho permet, es plantegen la celebració d’aquells actes que permeta l’evolució del coronavirus.