Home Benillup Benillup millorarà les seues instal·lacions esportives amb una inversió de 415.000 euros...

Benillup millorarà les seues instal·lacions esportives amb una inversió de 415.000 euros per part de Diputació

0
SHARE

El Diputat dInfraestructures de la Diputació d’Alacant, Javier Gutiérrez, ha visitat aquest dilluns 31 de maig diverses localitats del Comtat. Entre elles es troba Benillup, on ha estat  acompanyat pel seu alcalde, Javier Navarro, per conèixer les obres realitzades en instal·lacions del municipi subvencionades per la Diputació d’Alacant amb un total de 128.249,99 euros que han comptat amb una aportació de l’Ajuntament de Benillup de 6.750 euros.

La intervenció ha permès dur a terme millores en les edificacions esportives del municipi amb la renovació de les instal·lacions d’aigua potable, recollida d’aigües pluvials i enllumenat, la millora de la superfície de la pista i l’execució d’una nova tanca perimetral.

Durantn la visita s’han presentat, a més, els projectes en què s’actuarà a través dels plans Planifica i + Cerca, que contemplen una inversió de 414.840 euros per part de la institució provincial a Benillup. “Amb aquesta important quantitat de més de 400.000 euros es demostren un cop més la proximitat de la Diputació i l’aposta pels municipis més petits, recuperant així l’esperit original de la institució, que és ajudar a les poblacions amb menys habitants i recursos”, ha remarcat el Diputat d’Infraestructures.

Per la seva banda, l’alcalde ha apuntat que “aquestes obres signifiquen molt per al municipi de Benillup, ja que teníem unes pistes obsoletes de més de 30 anys, i suposa un canvi molt important per a la localitat i per als nens que tenim aquí. Gràcies a la Diputació, hui tenim una pista que no té res a envejar a altres de municipis més grans”, ha ressaltat Navarro.

Amb la subvenció rebuda de la Diputació a través del Pla Planifica -de 318.000 euros- l’Ajuntament de Benillup té prevista la remodelació, rehabilitació, i ampliació de centre cultural, social i d’oci municipal, així com el condicionament de les instal·lacions esportives i el parc infantil.

Dins del Pla + Cerca s’abordarà el condicionament de la instal·lació esportiva de la piscina, dotant-la d’un paviment de seguretat; i la reparació de el mur existent amb un pressupost de 48.368 euros. També es contempla el condicionament de parc infantil, per al que s’han destinat 48.400 euros més. Aquestes actuacions seran finançades íntegrament per Diputació d’Alacant a través de l’àrea d’Infraestructures.