Home Alcoià Sanitat Universal obri una borsa d’ocupació per a resin titulats amb la...

Sanitat Universal obri una borsa d’ocupació per a resin titulats amb la que cobrir el Pla de Vacances de la Sanitat Pública aquest estiu

622
0
SHARE

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha obert una borsa extraordinària d’ocupació dirigida al personal que ha finalitzat aquest mes de maig el seu període de formació sanitària especialitzada -en titulacions universitàries de Medicina, Farmàcia, Infermeria, Psicologia, Química, Biologia i Física- i per al personal que acaba el Grau d’Infermeria en el curs 2020-2021.

L’objectiu, segons ha explicat la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, és “poder comptar amb personal suficient per poder cobrir les necessitats de el Pla d’Vacances una vegada que s’esgote la borsa ordinària que tenim en aquests moments en marxa”. Un pla que, unit al de reforços d’estiu, permetrà la contractació de més de 6.500 professionals durant els mesos de juliol, agost i setembre amb un pressupost superior als 64 milions d’euros.

Per poder accedir a aquesta borsa extraordinària, les persones candidates han de tenir una avaluació positiva en el cas de les que estan realitzant l’últim any de formació sanitària especialitzada; i comptar amb el títol de grau a la data d’inici del nomenament de l’oferta de treball per als i les alumnes que finalitzen aquest curs el grau d’Infermeria.

S’entendrà que està en condicions d’obtenir-la qui acredite haver superat els estudis universitaris conduents a l’obtenció del grau mitjançant la certificació de l’abonament dels drets d’expedició del títol en el moment en què es produisca el nomenament. La crida per formalitzar nomenaments al personal que participe en aquest procediment extraordinari es realitzarà un cop esgotades les llistes d’ocupació temporal de l’edició 17, en vigor, i un cop oferts els nomenaments a el personal que es va inscriure en l’edició 18 de les llistes de ocupació temporal convocada per resolució de 16 de novembre de 2020 de la directora general de Recursos Humans.

El termini d’inscripció estarà obert de el 2 a el 14 de juny de 2021 i el procediment d’inscripció es realitzarà telemàticament a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública consultar ací.