Inici Biar Biar entrega una mascareta a cada veí i un kit de desinfecció...

Biar entrega una mascareta a cada veí i un kit de desinfecció per a cada escolar contra el coronavirus

181
0
COMPARTIR

La normativa vigent per a prevenir el contagi per coronavirus obliga a tota la població a portar la mascareta en qualsevol situació, inclosa la de circular pel carrer. Una norma que, en cas de ser incomplida, pot acarrejar sancions per a qui així ho faça. Per això, i per a evitar despeses als veïns, l’Ajuntament de Biar porta des del passat 16 de setembre repartint mascaretes entre la població.

Fins a 3.600 d’aquests dispositius són els que ha confeccionat l’Ajuntament de la localitat, una per cada veí censat a la mateixa. Es tracta de mascaretes fetes a Biar i per a Biar, que inclouen el lema ‘Biar és vida’. Estan sent repartides en la Tourist Info de la població, on qualsevol veí del municipi pot rebrela. Són mascaretes reutilitzables i llavables.

Abanda, el Consistori biarut també està repartint tant mascaretes com lots de gel hidroalcohòlic per als escolars de la població. Des de la setmana passada, tots ells han tornar al seus respectius centres educatius per a començar un nou curs sota l’amenaça de la pandèmia. Per això, l’Ajuntament ha volgut proveïr-los amb elements que els ajuden a lluitar contra el coronavirus.