Home Festes Blusonet, el nou ninot faller naix per a celebrar la tan anhelada...

Blusonet, el nou ninot faller naix per a celebrar la tan anhelada tornada a la normalitat

0
SHARE

Els ninots representen un xiquet i a una xiqueta vestits amb el típic i tradicional brusa i mocador a quadres. Aquests representatius ninots estaran de venda en exclusiva en una botiga de joguets de València amb una tirada inicial de 2.000 unitats.

Berjuan, empresa innovadora i líder en la fabricació de nines, coneguda també per fabricar el primer ninot lliure de virus i bacteris del món, s’ha proposat obrir pas a la normalitat creant una nina especial per a reprendre grans celebracions nacionals com són les Falles de València al mes de març.

Berjuan treballa aquest projecte de la mà d’una reconeguda botiga de joguets de València: Toys Center Experience, els qui seran els que albergaran als “Blusonet“, que representen un parell de xiquets fallers, vestits amb les característiques bruses i mocadors a quadres de color blau.

La fàbrica colivenca de nines iniciarà amb una tirada inicial de 2.000 unitats, que es vendran en exclusiva en la citada botiga valenciana, coincidint amb els dies previs a la celebració de les Falles.