Home Castalla Cap de setmana tràgic amb un mort i un ferit per...

Cap de setmana tràgic amb un mort i un ferit per pràctiques esportives a la Foia de Castalla

0
SHARE

La possibilitat de gaudir de més activitats amb l’avanç de les condicions del descofinament permet dut a terme pràctiques que feia més de 2 mesos que no estaven permeses. Entre elles, la pràctica d’esports com el ciclisme o el motociclisme, amb molts seguidors a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Les característiques orogràfiques de la muntanya són idònies per a gaudir tant de la moto com de la bicicleta.

Per això, amb l’avanç en el desconfinament són moltes les persones que han començat aquest passat cap de setmana a gaudir d’eixos esports. No obstant, tots dos comporten un risc que ha fet que aquest cap de setmana haja tingut certs tints tràgics. Tot degut a que hi ha hagut que lamentar dos morts durant la pràctica d’aquestes modalitats: una per accident cardiovascular i altra per accident de trànsit.

La primera ha tingut lloc aquest dissabte 23 quan un ciclista de 62 anys ha patit un infart que ha provocat que haguera de ser atés per una unitat del SAMU. Els sanitaris han hagut de traslladar a l’home, que es trobava practicant esport en la carretera Ibi-Castalla, a l’Hospital Verge dels Lliris. El seu estat feia recomanable traslladar-lo al General d’Alacant, on ha ingressat per a recuperar-se de l’episodi.

El segon succés ha tingut diumenge 24 lloc a Asp, on un motorista natural d’Ibi ha perdut la vida en estavellar-se amb la seua motocicleta contra un fanal. Fins a 2 unitats sanitàries s’han desplaçat al lloc de l’accident, on han estat practicant maniobres de reanimació a l’accidentat. L’home, de 65 anys d’edat, no ha respost a les maniobres, pel que finalment els tècnics del SAMU només han pogut certificat la seua mort.