Home Ibi Carme Garrigós és nomenada per unanimitat i a títol pòstum filla predilècta...

Carme Garrigós és nomenada per unanimitat i a títol pòstum filla predilècta d’Ibi

0
SHARE

Aquest dimarts 6 de setembre es va celebrar un plenari extraordinari a l’ajuntament d’Ibi per fer culminar el nomenament de Carme Garrigós, a títol pòstum, filla predilecta de la vila amb una votació unànime per part de tot l’equip de govern local. En febrer de 2020, amb la seua recent mort, el Centre Social Polivalent d’Ibi va passar a denominar-se Centre Social Carme Garrigós.

Des d’aleshores es va recavar informació de diferents entitats nacionals, provincials i locals, d’àmbit cultural, social i empresarial, les dades necessàries per a afegir-los a l’expedient que justifica el nomenament.

la iberuda Carme Garrigós va tindre una trajectòria vital dedicada en favor d’ajudar amb el benestar de la salut y els drets de xiquets, xiquetes i dones de les zones més desfavorables del món, havent col·laborat amb entitats com Medicos sin Fronteras i UNICEF durant més de 25 anys realitzant labors d’acolliment de refugiats, atenció de la salut maternoinfantil de persones que fugien de conflictes armats, gestionant els programes d’educació i supervivència, entre altres.