Home Castalla Castalla celebrarà aquest divendres la seua “Gala de Campions de la temporada”

Castalla celebrarà aquest divendres la seua “Gala de Campions de la temporada”

0
SHARE
Imatge de la roda de premsa de presentació de la Gala

L’Ajuntament de Castalla ha celebrat una roda de premsa aquest matí per a presentar la “Gala de Campions de la temporada 2023/2024”. L’esdeveniment es durà a terme el pròxim divendres 12 de juliol a les 20:30 a la plaça de l’Ajuntament, davant de l’emblemàtica Casa del Fester i es podrà seguir en directe a tvA.

El regidor d’Esports, juntament amb altres membres de l’equip de Govern, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment per a reconéixer als esportistes de totes les edats i entitats esportives locals que, amb el seu esforç diari, porten el nom de Castalla més enllà de les seues fronteres. “Per a nosaltres és un honor presentar aquest esdeveniment que reconeix i premia l’esforç dels nostres esportistes”, ha assenyalat el regidor.

Durant la gala, es premiarà a aquells esportistes i equips que han destacat en les seues respectives modalitats, tant a nivell individual com en equip. El regidor ha ressaltat la importància de fomentar la participació dels joves en les diferents modalitats esportives dins de l’àmbit provincial, autonòmic, nacional i fins i tot internacional, i com el treball de les Escoles Esportives Municipals i els clubs locals ha sigut crucial per a aconseguir-ho.

“Molts dels èxits dels nostres esportistes no sempre són coneguts per tots, per la qual cosa hem decidit organitzar aquest esdeveniment per a donar a conéixer i celebrar l’esforç i els resultats dels nostres atletes”, ha afirmat el regidor.

A més, s’ha anunciat que es duran a terme millores en les instal·lacions esportives locals. Aquestes millores busquen proporcionar als esportistes de Castalla les millors condicions possibles per a la pràctica de les seues disciplines, fomentant així el creixement i desenvolupament de l’esport en la localitat.

L’Ajuntament de Castalla ha volgut convidar a tots els veïns a assistir a aquesta gala el divendres 12 de juliol a les 20:30 per a donar suport i reconéixer l’esforç i dedicació dels esportistes locals. “Esperem veure la plaça plena per a premiar a tots els equips i diferents esportistes que han aconseguit destacar en les seues modalitats. Creiem que és just que reconeguem tots l’esforç i dedicació dels nostres joves”, ha conclòs el regidor.