Home Castalla Castalla organitza una exposició de Patchwork artístic per a professionals del sector...

Castalla organitza una exposició de Patchwork artístic per a professionals del sector a escala nacional

0
SHARE

Castalla organitza una jornada de tres dies dedicada al patchwork, un art de la costura que consisteix a cosir peces de tela per a crear un disseny més gran. Durant els dies 7, 8 i 9 d’octubre ‘ExpoArt Patchwork’ acollirà exposicions, sortejos i música relacionats amb aquesta disciplina a la localitat castelluda.

En la mostra es podran veure les obres de les expositores Amparo Brotons, Macu de ‘Dona i Fils’, Tina Gómez, Paloma González de ‘Oliva Patch’, Ana Telier i Maika García de ‘Tot i més’. A més, a la jornada acudiran professionals del sector a escala nacional que acudiran de d’altres localitats com, Albacete y Salamanca.

Una jornada que pretenia realitzar-se a Sitges mitjançant l’Asociació Nacional de Patchwork, però la pandèmia va ocasionar al canvi de la directiva que va decidir no realitzar més exposicions allí. L’Ajuntament de Castalla no es van fer enrere i va treballar davant aquesta negativa per planificar aquesta exposició al poble en compensació.

la inauguració de l’exposició es realitzarà en homenatge a Moly Ramírez de ‘Costuretas Moly’ deguda la seua recent mort, les peces de la qual podran ser visitades a la Casa de Cultura junta la resta d’obres exposades de Patchwork. El dissabte a les 18:00 hores tindrà lloc l’actuació del Mag Franvic en l’esplanada de la Casa de Cultura i a partir de les 00:00 hores el concert de ‘Germans Brothers’. A més, durant tot el cap de setmana. A més, d’una exposició de làmpades de litofania a ‘la peixera’ del parc municipal.

Finalment, el diumenge es farà el sorteig del cobertor de patchwork ‘Dona i fils’ a la Casa de Cultura i Els xiquets i xiquetes de la localitat podran gaudir d’activitats infantils i inflables. A més, el dia anirà acompanyat d’un cuinat de paelles en el parc municipal amb motiu de la festivitat del 9 d’octubre.