Home Castalla Castalla redueix de 5 a 2 els col·legis electorals per a les...

Castalla redueix de 5 a 2 els col·legis electorals per a les eleccions del 10N

2080
0
SHARE

Les eleccions generals del proper 10 de novembre no solament suposen una despesa per a l’admnistració estatal a l’hora d’encetar el procés electoral. També els ajuntaments han de fer front a diferents despeses cada vegada que es produeix una nova cita electoral. Un fet que per als ajuntaments espanyols s’agrava, hagut compte de que les de desembre seran les terceres eleccions d’aquest 2019.

En concret, els ajuntaments han d’afrontar el pagament del dispositiu de seguretat i de neteja per a cada col·legi electoral que habiliten a una determinada localitat. mantenir agents al centres de votació o re ubicar taules i cadires per a continuar les classes són algunes de les tasques a dur a terme.

Són quantitats que es sumen al compte de despeses municipals, i el motiu pel qual la ciutat de Castalla ha pres mesures. Entre elles, eliminar 3 dels 5 col·legis electorals en els que es vota a la localitat. Fins ara es podia votar a la Casa de Cultura, l’Escola de Música, la Biblioteca Municipal i els col·legis Maria Asunta i Rico Sapena. Cara al 10N només es podrà emitir els sufragis a la Casa de Cultura i l’Auditori.

L’Ajuntament de la capital de la Foia activarà una campanya informativa per a que la població conega d’avantmà en quin lloc haurà de votar en funció de la distribució per districtes.