Inici Alcoi Guanyar qualifica de ‘broma’ la campanya de l’Ajuntament per a promocionar el...

Guanyar qualifica de ‘broma’ la campanya de l’Ajuntament per a promocionar el Centre

684
0
COMPARTIR

La iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi per a tractar d’atraure veïns cap al centre i dinamitzar el comerç de la zona a l’estil reality show no ha caigut bé entre tota la societat alcoiana. Cal recordar que l’acció ‘Vols les claus del Centre?’ suposa que 2 parelles viuran durant 6 dies a una casa prefabricada instal·lada en la Plaça d’Espanya alcoiana. Hauran de narrar en xarxes socials els punts positius de la vida al Centre, i la parella guanyadora rebrà com a premi un any de lloguer a un pis de nova construcció al barri.

No obstant, des de Guanyar consideren aquesta iniciativa una frivolització en torn als problemes d’habitatge del Centre. Consideren des de la plataforma ciutadana que la zona dista molt de tindre les millors condicions per a atraure ciutadans a viure en ella. A més, la formació dubte de que l’ús de xarxes socials tinga un efecte directe sobre la població a l’hora de valorar la possibilitat de viure al Centre.

La formació ha criticat el que consideren deixadesa del Consistori amb el Centre de la ciutat, on consideren que hi han promeses, però no accions. Per això, demanen al Consistori polítiques reals i que no s’invertisca en el que consideren un ‘reality’ que només busca repercussió en xarxes socials.