Inici Alcoi CC.OO. llança una campanya per a recaptar aliments a les seues seus...

CC.OO. llança una campanya per a recaptar aliments a les seues seus de les comarques centrals

147
0
COMPARTIR

El Nadal és, tal vegada, una de les èpoques en les que més es posa de relleu la solidaritat de qualsevol persona. Són dates familiars en les que es sol compartir taula i tertúlia amb familiars i amics, pel que ser conscient de que moltes persones no tenen possibilitat de gaudir-ho activa el gen solidari. Un fet que ha portat al sindicat CC.OO. a signar un conveni de col·laboració amb la Delegació Sahrauí de la Comunitat Valenciana.

Arrel d’aquest acord, el sindicat ha llançat una campanya solidària que busca millorar la situació del poble sahrauí en unes dates tan assenyalades. Així, la central sindical obrirà les portes de les seues seus a les principals ciutats de les comarques centrals valencianes per a recaptar aliments. El quarters generals de CC.OO. a Alcoi, Ontinyent i Xàtiva recolliran subministraments alimentaris no peribles entre el 19 de desembre i el 21 de gener.

Aquesta darrera data és la prèvia de l’eixida d’una caravana que portarà els aliments recaptats a terres saharuis. Aliments com sucre, arròs o bé oli també són benvinguts dins d’una caravana solidària a la que es sumen els col·lectius d’ajuda al poble sahrauí, i que tenen presència a les comarques de la muntanya alacantina.