Home Destacats Celebrada la III Jornada de la Ciència a Muro

Celebrada la III Jornada de la Ciència a Muro

233
0
SHARE
III Jornada de la ciència

El passat divendres 8 d’abril va tindre lloc la III Jornada de la Ciència a l’Arxiu Municipal organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Muro a través del seu programa muroeduca.

Aquestes jornades tenen la finalitat d’apropar el món científic a tota la població mitjançant conferències impartides per científics i científiques de les Universitats d’Alacant i l’Institu de Física Corpuscular de la Universitat de València.

La III Jornada de la Ciència ha tingut enguany com protagonistes a les matemàtiques i hem vist com aquestes i l’art estan relacionats de diverses maneres i així podem trobar fàcilment la seua presència en manifestacions com la música i l’arquitectura mitjançant la geometria.

 La Jornada, ha sigut tot un èxit de participació i ha quedat patent l’interés existent per conéixer el món de la Ciència. Amb aquesta iniciativa, la Regidoria d’Educació aposta per apropar a la ciutadania els científics i les científiques i que ens mostren de prop el treball que realitzen, motivacions i esforços en investigació…promovent així el necessari augment de les vocacions científiques al nostre país.