Home Alcoi Ciutadans Alcoi alerta del perill de fallida de les cases en ruïnes...

Ciutadans Alcoi alerta del perill de fallida de les cases en ruïnes d’Algezares

1722
0
SHARE

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Sedano, ha tornat a alertar “del perill d’ensorrament més que evident dels habitatges en ruïna de la zona d’Algezares“. El regidor ha manifestat la seva indignació pel que considera “passotisme demostrat per l’equip de govern local, tot i el risc que comporten les construccions situades just davant del Museu de Bombers (Muboma) per a visitants i veïns”.

Des de Ciutadans ha demanat al govern municipal “que actue d’una vegada per totes i establisca els mitjans oportuns per l’enderrocament urgent dels esmentats edificis”. Sedano ha recordat que aquesta situació va ser denunciada per la formació que comanda a la ciutat dels ponts en l’abril de 2017 “i considerem que, un any i quatre mesos després, ha passat temps més que suficient per prendre mesures, i més tenint en compte que la situació ha anat a pitjor per l’efecte de les pluges sobre els immobles”.

El portaveu de Ciutadans Alcoi ha mostrat la seva preocupació “per la deixadesa municipal perquè es tracta d’una zona de molt trànsit diari d’autobusos i visitants del museu, especialment d’escolars, per això exigim la màxima urgència”.