Home Alcoi Climent aboga per una visió positiva de l’economia alcoiana després de la...

Climent aboga per una visió positiva de l’economia alcoiana després de la pandèmia

0
SHARE

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha sigut l’encarregat d’obrir les activitats del mes d’octubre del Rotary Club Alcoi pronunciant una conferència al Hotel Reconquista que duia per nom ‘La nostra economía post Covid19, una visió positiva’.

Climent ha dut a terme un repàs a tots els reptes que tenim per davant. El teletreball, la deslocalització de la producció, la digitalització, la innovació… i un munt de temes més que van anar apareixent com a conseqüència de les interessants preguntes de bona part dels assistents.

El conseller no té cap dubte que estes comarques sabran adaptar-se als nous desafiaments com ho han fet históricament. Tant és així que ha fet referència a l’elevat nombre d’empreses de l’interior alacantí que han reconvertit la seua producció aprofitant les exigències de la pandèmia.

Octubre és el mes que Rotary Club Alcoi dedica a l’economia. La pròxima conferència versará sobre recliclatge com a oportunitat de negoci.