Inici Cocentaina Cocentaina aprova ajudes a pimes i autònoms amb el suport de Diputació...

Cocentaina aprova ajudes a pimes i autònoms amb el suport de Diputació i treballa en enllestir les seues pròpies

245
0
COMPARTIR

La Junta de govern ha aprovat aquesta setmana el primer paquet de mesures ‘Activa Cocentaina Diputació’ per a autònoms, microempreses i xicotetes empreses amb l’objectiu fonamental d’actuar directament sobre les persones físiques i jurídiques més afectades per la situació del Covid19.

Aquestes ajudes, procedents de la Diputació d’Alacant mitjançant una subvenció nominativa, inclouen una sèrie de conceptes subvencionables, com ara el lloguer mensual del local de negoci, despeses d’assessorament i consultoria realitzades a conseqüència de la situació de l’estat d’alarma, entre altres conceptes.

Aquestes ajudes es publicaran pròximament en el Butlletí Oficial de la Província i una vegada que es realitze la publicació es podran sol·licitar durant els 30 dies hàbils a partir de la publicació. Tota la tramitació es realitzarà de forma telemàtica mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament: www.cocentaina.sedeelectronica.es

Cal recalcar que l’Ajuntament de Cocentaina traurà en breu les mesures locals ‘Activa Cocentaina’ també per autònoms, microempreses i xicotetes empreses amb dues línies específiques. Tan sols està esperant-se un informe per a poder aprovar-les en la Junta de Govern. A banda, cal recordar que tant les ajudes que s’acaben d’aprovar com també les d’àmbit local, són compatible entre si, però no amb les que hagen pogut atorgar des de Conselleria.

Mariona Carbonell, regidora d’Hisenda, explica que “en primer lloc, vull donar les gràcies a la Diputació d’Alacant, també esperem traure les ajudes locals en breu, i igualment cal recalcar que està sent un treball molt minuciós per part del Departament d’Hisenda i ADL per a dur endavant aquestes mesures que per a pal·liar en la mesura que es puga la situació dels col·lectius empresarials més afectats per la situació del Covid19″.