Home Cocentaina Cocentaina avalua amb Generalitat l’aplicació de les ajudes autonòmiques a la vila...

Cocentaina avalua amb Generalitat l’aplicació de les ajudes autonòmiques a la vila comtal

0
SHARE

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la seua Alcaldessa, Mireia Estepa, ha mantingut un encontre amb el Director General d’Administració Local, Toni Such, el Secretari Autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, i la Directora Territorial de Presidència en Alacant, Antonia Moreno. A l’encontre virtual s’ha parlat sobre els reptes de futur de Cocentaina on intervindrà el govern autonòmic, i sobre tot de la construcció i unificació del col·legi San Joan Bosco, obra valorada en uns 6.500.000€.

Tanmateix, la primera edil contestana ha transmès altres qüestions importants per a les comarques centrals de la Comunitat Valenciana, com és la millora de la CV-70, que permetria que el viatge Cocentaina-Benidorm es fera en menys d’un hora.

Pel que fa a les inversions del govern de Ximo Puig en Cocentaina, l’Alcaldessa ha manifestat que el poble està content: “fa 2 anys es va ampliar i millorar el centre de salut; Edificant ha possibilitat que el CEIP Real Blanc siga una escola accessible i acabarà amb la necessitat d’unificar el Bosco després de 30 anys de reivindicacions, també  s’intervindrà de la mà d’Edificant en l’IES Pare Arques en un futur; la gestió de Generalitat dels fons FEDER ha possibilitat restaurar el torrejó i recuperar l’antic refugi antiaeri. Sentim que tenim un govern autonòmic que respon i el nostre compromís es seguir treballant de la seua mà per portar importants millores a Cocentaina”.

Els representants de Generalitathan pres nota de totes les idees llançades des de l’Ajuntament de Cocentaina, i s’han interessat per com havia afectat la Covid19 als habitants de la vila comtal i als negocis del poble.