Home Cocentaina Cocentaina llança una nova web per a les seues festes amb l’inteció...

Cocentaina llança una nova web per a les seues festes amb l’inteció d’obtindre la declaració d’interés turístic

497
0
SHARE
Web de festes de Cocentaina
Web de festes de Cocentaina

Les festes de Moros i Cristians de Cocentaina en honor a Sant Hipòlit, disposen ja d’una nova web amb l’objectiu de crear una pàgina que sintetitze l’abast i el significat de la festa. Encara que la pàgina es va llançar al mes de desembre amb uns continguts bàsics, s’han anat actualitzant els continguts i l’aspecte gràfic.

Com si es tractara d’un ‘programa de mà’, aquesta web permet mostrar i descriure la festa d’una manera senzilla i breu, enfront de la pàgina oficial de la Junta de Festes de Cocentaina, que amb continguts més densos, ofereix una versió més institucional i profunda de la festa.

La web disposa de tres idiomes, enllaços a les xarxes socials de la Junta de Festes, galeria d’imatges, seccions d’ús turístic i una sèrie d’altres apartats definits en la normativa, la web aspira a una difusió de la festa que arribe a tot el territori nacional, a través d’estratègies de posicionament.

Aquests paràmetres de contingut s’ajusten a la nova normativa que regula les declaracions d’Interés Turístic Nacional des de 2019. Segons Ivan Jover, Regidor de Turisme, aquesta web era un requisit imprescindible per a obtenir la declaració d’interés turístic de la festa i enfortir la reputació de les Festes com a destinació turística.