Home Cocentaina Cocentaina presenta 3 grans projectes al pla d’inversions i finançament en infraestructures...

Cocentaina presenta 3 grans projectes al pla d’inversions i finançament en infraestructures de la Diputació

0
SHARE

L’objectiu d’aquesta convocatòria és la cooperació econòmica i tècnica als municipis de la província d’Alacant. En aquest cas, a Cocentaina li s’ha atorgat una subvenció d’1.364.000 € al 65% d’aquesta quantia.
En aquest cas s’han sol·licitat 3 projectes per a realitzar de 2020 fins 2024, projectes necessaris i de millora per a la Vila Comtal. El primer consisteix en la millora dels vestuaris de la piscina municipal i que tindrà lloc entre 2020-2022, amb una quantitat total de 264.000€.
El segon projecte, i de grans dimensions, és la rehabilitació del Centre Cultural el Teular amb 411.650€ de costos d’obra i redacció del projecte. Aquest edifici municipal actualment compta amb millores tècniques que cal desenvolupar: millores d’infraestrutura, il·luminació i canvi de butaques, entre altres i es duria a terme entre 2021-2023.
El tercer projecte que s’ha sol·licitat és el de repavimentació i eliminació de barreres arquitectòniques, millora de la xarxa d’enllumenat públic, sanejament i subministrament d’aigua potable i els carrers on s’actuarà en aquest projecte són: Pere Cetina, Sant Llorenç, Crèixens, Sagrada Família, Cura Montagud, Sant Tomàs, Santa Àgueda, Travadell, L’Àngel, Carrer Teular i Pujada a Santa Bàrbara. D’aquesta manera, gran part del nucli antic de la Vila i el Raval queden accessibles per a totes les persones i es doten d’una millora d’enllumenat i sanejament d’aigües, un projecte que ascendeix a 680.000 €.
Des de l’Ajuntament es mostren satisfets, ja que es un pla d’inversions a 3 anys i el qual permet a Cocentaina planificar projectes necessaris i de gran envergadura, i sobretot que els ciutadans de Cocentaina es veuran beneficiats d’aquesta ajuda tan important que els ha atorgat la Diputació.