Home Cocentaina Cocentaina presenta la seua revista de Festes

Cocentaina presenta la seua revista de Festes

248
0
SHARE

El Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina ha acollit la Presentació de la Revista de les Festes de Moros i Cristians 2021. La publicació, malgrat no celebrar-se la trilogia en honor a Sant Hipòlit Màrtir, veu la llum per tal de deixar testimoni escrit dels moments històrics que vivim a causa de la pandèmia del Coronavirus.

La revista de festes és una peça clau per a la història del poble contestà que es manté viva en una societat on les noves tecnologies han transformat per complet els mitjans de comunicació tradicionals. Un treball que ha estat coordinat per Marcos Monar.

Aquest any la portada de la revista ha estat dissenyada pel fotògraf i artista Lucio Abad. La vinculació de l’artista a la fotografía el veiem clarament reflexat a l’obra presentada. La influencia de la no celebració d’actes festius a causa de la pandèmia ha estat clau per a l’elaboració de la portada. Els diferents dissenys dels tratges de la festa contestana, la música i l’escut de la festa de Cocentaina són els principals elements que trobem a la portada. Per la seua banda, la Mantenidora de l’acte ha estat Mari Nieves Pascual Mur, qui ha explicat la importancia que té la festa a la seua vida.

Una revista que podran trobar a la Casa del Fester de Cocentaina.