Home Cocentaina Cocentaina vota les propostes dels als Pressupostos Participatius 2023

Cocentaina vota les propostes dels als Pressupostos Participatius 2023

165
0
SHARE

El passat diumenge 26 de febrer es va tancar la votació de les propostes per als Pressupostos Participatius 2023 a la Vila Comtal. Una edició d’aquestos pressupostos que ha marcat una participació històrica, ja que han votat 734 persones.

El projecte més votat ha sigut la proposta de recuperar els cabuts de Cocentaina amb 888 punts i en segon lloc el d’instal·lar un sistema de megafonia al poliesportiu municipal amb 827 punts. Per la seua part, l’ajuntament confirma que atés el pressupost de què es disposa i vista la quantitat que comporten els dos projectes més votats, és probable que es puguen executar els dos.

En estos moments es posa en marxa el procés d’execució del Pressupost Participatiu d’aquest any, tot i que continuen executant-se projectes d’altres edicions a càrrec de les partides pressupostàries de cada regidoria implicada.

La regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, ha agraït la participació de totes i cadascuna de les persones que, de manera transparent i democràtica, han emès el seu vot. Així mateix, ha felicitat totes les persones que han impulsat els projectes i, especialment, les que han obtingut més vots.