Home Agricultura Com fer créixer idees emprenedores en l’entorn rural? Les respostes, el divendres...

Com fer créixer idees emprenedores en l’entorn rural? Les respostes, el divendres 23 en l’Àgora d’Alcoi

339
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi i la patronal de l’Alcoià-Comtat, FEDAC, en col·laboració amb el CEEI i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat, han programat per al divendres 23 d’octubre la jornada ‘Innovació, digitalització i noves oportunitats rurals’. L’esdeveniment tindrà lloc en l’espai Àgora, en format presencial i seguint totes les mesures de seguretat sanitàries. En la jornada es tractarà com la innovació, la digitalització i les oportunitats en l’àmbit europeu poden ajudar a les empreses, estiguen on estiguen, a millorar el seu posicionament competitiu; i es prestarà una especial atenció a les oportunitats que les àrees rurals ofereixen a l’entramat empresarial.

La jornada començarà a les 9 hores amb la recepció i benvinguda dels assistents i a continuació tindrà lloc la primera sessió sota el títol ‘Noves professionals en entorns rurals’, que comptarà amb la participació de les emprenedores Lilian Gironés i Pilar Cerdà, els qui presentaran els seus projectes Agroecologia i El Bancal-Espai Respectuós, respectivament.

A més, sota el títol ‘Línies i oportunitats per a la consolidació empresarial’ es comptarà amb la participació de Ximo Panella (Gerent del GAL Muntanya d’Alacant), que presentarà les ajudes dirigides a empreses en entorns rurals, i Alberto García (Gerent de Herbes del Molí), qui presentarà la trajectòria empresarial d’aquesta empresa de referència situada a Benimarfull.

La jornada finalitzarà amb la sessió ‘Com fer créixer el teu negoci estigues on estigues a través de la innovació i la digitalització’, que comptarà amb la intervenció de la consultora Noelia Hernández de Hernández Sánchez Asesores, qui donarà les claus per a aplicar accions d’innovació en les empreses, tant si estan en zones rurals com urbanes.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en el següent enllaç: https://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=14&n=17653.