Home Alcoià Comencen les obres de la rotonda del carrer filà Verds

Comencen les obres de la rotonda del carrer filà Verds

0
SHARE

Ja estan en marxa les obres per construir una rotonda en la intersecció del carrer filà Verds i la carretera a la Font Roja, en el Polígon Industrial La Beniata. Aquesta actuació ajudarà a millorar la circulació en aquesta ubicació.
Recordem que fa aproximadament un any van finalitzar les obres de la rotonda en l’accés sud a la ciutat. Aquesta construcció es va dur endavant seguint la normativa de la Direcció General de Tràfic. Segons aquesta normativa els vehicles que circulen per la via de servei no poden incorporar-se a la rotonda, per tant els vehicles que eixien de les empreses ubicades en aquest espai havien de pujar fins al poliesportiu o el cementeri per poder girar causant problemes.
Per solucionar aquesta situació, ajuntament i empresaris van acordar que crear una rotonda en la intersecció del carrer filà Verds i carretera Font Roja eliminaria aquest problema i a més augmentaria la seguretat, ja que molts camions procedents del Polígon Santiago Payá accedien per aquest vial que ara incrementarà la visibilitat i millorarà la circulació.
L’obra va ser adjudicada a l’empresa COSAMA OBRAS Y SERVICIOS, SL per un import de 45.978,00 euros i el termini d’execució és de dos mesos.
El regidor d’Obres i Serveis, Mobilitat Sostenible i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, destaca que «aquesta rotonda solucionarà un problema de trànsit, al mateix temps que millora la seguretat de circulació en el Polígon, i tot açò d’acord amb els empresaris de la zona».