Home Alcoi Compromís Alcoi exigeix que es convoque el Consell de l’Àrea de Salut...

Compromís Alcoi exigeix que es convoque el Consell de l’Àrea de Salut per tractar el tema de l’Hospital

415
0
SHARE
L'Alcalde d'Alcoi (esq.) i el Portaveu de Compromís a la ciutat (dreta), en una imatge d'arxiu
L'Alcalde d'Alcoi (esq.) i el Portaveu de Compromís a la ciutat (dreta), en una imatge d'arxiu

El Grup municipal Compromís de la ciutat d’Alcoi exigeix que l’Ajuntament inste a convocar un Consell d’Àrea de Salut extraordinari i urgent, per informar a les poblacions i entitats socials, de l’estat actual dels serveis a la nostra comarca i concretament en quina situació queda l’Hospital després de les últimes notícies. Al Consell estan representats els pobles de les comarques, els sindicats i els empresaris i des de Compromís considerem imprescindible es donen explicacions.

El regidor de la formació, Màrius Ivorra, ha declarat «Donades les pèssimes notícies de falta de personal als centres sanitaris i més específicament la situació de l’Hospital, és una falta de respecte a tots els usuaris de la comarca que aquest Consell no informe ni done explicacions del que està passant. Consell que no s’ha convocat des de setembre de l’any 2018, malgrat patir la pandèmia i fins i tot diverses concentracions i manifestacions del personal sanitari durant els últims anys».

«És més que evident la paràlisi de la salut a la nostra comarca, un problema que estem arrossegant des de fa anys i agreujat per la pandèmia. Cal la implicació de tots els actors implicats i sobretot informació, és per això que sol·licitem la convocatòria del Consell d’àrea de Salut» ha finalitzat Ivorra.