Inici Alcoi Compromís exigeix al govern alcoià que pressione per a millorar el servei...

Compromís exigeix al govern alcoià que pressione per a millorar el servei hospitalari comarcal

183
0
COMPARTIR

El plenari del passat mes de juliol a l’Ajuntament d’Alcoi va acordar entre l’ordre del dia una proposta de Compromís que suposava per al Consistori exigir millores en el Departament de Salut d’Alcoi. Durant aquest estiu s’ha fet palès l’existència de manques en aquest servei bàsic, tant als centres de salut de diferents localitats, on no hi ha suficient personal, com al propi hospital comarcal Verge dels Lliris.

Les mancances en el servei van provocar la dimissió del Cap d’Urgències del centre hospitalari, a banda de provocar llistes d’espera de més de 2 setmanes per als pacients. Sota el prisma de la formació valencianista alcoiana, l’equip de govern socialista no ha dut a terme accions per a reivindicar un millor servei a la Conselleria de Sanitat, que té les competències en aquesta matèria.

D’ací que des de Compromís Alcoi demanen al Consistori que complisca allò acordat al plenari de juliol. Ho faran amb una pregunta al proper plenari del mes de setembre, a banda de amb la programació d’accions a nivell comarcal per a obtenir reforços de personal que milloren el servei sanitari a la muntanya alacantina.