Home Destacats Un nou mort per coronavirus en l’àrea de salut d´Alcoy, amb el...

Un nou mort per coronavirus en l’àrea de salut d´Alcoy, amb el que ja són 117 les persones mortes

1473
0
SHARE

No es produïa cap defunció per coronavirus des d’el mes de juny passat en l’àrea de Salut d’Alcoi i hui hem de lamentar la defunció d’un veí de Castalla.
En l’última actualització de dades que ofereix la Generalitat Valenciana podem veure com augmenta el numero de contagis a les nostres comarques en els últims dies.
Els municipis on l’aparició del virus és més notable són Banyeres que ja compta amb 13 persones contagiades, Ibi amb 11 casos o 4 Alcoi. Però el cas mes destacat és el de Castalla amb la defunció d’un veí.
És preocupant l’augment de casos que s’esta produint a les nostres comarques, cosa que ha propiciat que els ajuntaments comencen a prendre mesures, com ha sigut l’ajuntament de Banyeres, amb el qual ens hem posat en contacte i ens confirma que esta prohibit el bany tant en la zona del Moli de L´Ombria com al Riu Vinalopo. A mes des del consistori municipal, ens han assegurat que els rumors que apuntaven que hi havia diversos contagis en el geriàtric, estos fins al moment eren falsos, ja que des-de´l centre els havia confirmat que tots els residents estan bé,
Per la seua part l’Ajuntament d’Ibi, davant l’amenaça que el numero de contagis augmente tan rapid, han enviat un comunicat a tots els veïns apel•lant a la seua responsabilitat.
Des que s’iniciara la pandèmia fins al moment en l’àrea de Salut d’Alcoi hi ha un total de 468 persones contagiades i 117 defuncions.