Home Destacats Continuen els treballs de reparació i millora de camins rurals al terme...

Continuen els treballs de reparació i millora de camins rurals al terme municipal de Muro causats pel temporal Gloria de 2020

175
0
SHARE

Des del passat mes d’octubre estan duent-se a terme els treballs de reparació i millora de camins rurals al terme municipal de Muro.

Per a dur a terme aquests treballs l’ens públic es va posar en contacte amb l’empresa TRAGSA a través de Conselleria per facilitar-los tota la informació dels camins més afectats per les pluges del temporal Gloria de 2020. Els camins en què s’està actuant són: el Camí del Ventorrillo, la Costera Valero, el Camí del Mas d’Alfafar, el Camí del Calvari i treballs de neteja forestal en la cuneta de l’antiga Ctra. Port d’Albaida (per confirmar).

Des de l’Ajuntament de Muro han comunicat a la ciutadania la negativa d’un propietari de la via de Turballos a poder reparar el pas del barranc que ja fa més d’un any que està tancat als pas. Això ha ocasionat un replanteig dels treballs a executar.  Seran executades per la mercantil GRUPO TRAGSA , S. A. i el cost total de la intervenció serà de 250.000 €.

Aquests TREBALLS consistiran en: la reparació de camins i voreres i la reparació d’infraestructures hidràuliques.

Des de l’Ajuntament murer desitgen que amb aquests treballs es millore l’accessibilitat a la pedania de Turballos. Aquests treballs tenen tots els permisos tant de Confederació Hidrogràfica del Xúquer com de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica I Transició Ecològica com de l’Ajuntament de Muro. El temini de l’execució de les obres serà abans de gener