Home Alcoi Debut sense gols a 2a B, Oriola 0 Alcoyano 0

Debut sense gols a 2a B, Oriola 0 Alcoyano 0

0
SHARE

Crònica per Jose Carlos Pla.

Debut de l’Alcoyano, en el retorn a la Segona B, disputat en Els Arcs front a l’Oriola, sense espectadors i tampoc servei de vestuaris pel que el Deportivo ha hagut d’uniformar-se pràcticament en la gespa i per tant a l’aire lliure, com es pot observar en la fotografia, on L’Alcoyano lluïa el seu segon equipament, totalment de fúcsia.

Per a l’Oriola era el segon partit, el primer també va estar empatat sense gols a La Nucia, al igual que huí.

La primera meitat ha estat prou parada, amb tots dos equips estudiant-se, encara que potser amb un Alcoyano millor que els locals, però sense tot just d’ocasions per tots dos bàndols en 45 minuts.

Després de la represa de l’encontre va pujar la intensitat, tampoc es van viure ocasions, però sí que s’observava un altre ritme. Va començar més fort l’equip escorpí, però conforme avançaven els minuts, el conjunt de Vicente Parras es va anar afermant i va acabar el partit amb millor control del joc, encara que José Juan va haver de desviar una pilota que es va anar al travesser. Al final just repartiment de punts en el retorn de l’Alcoyano al futbol de bronze espanyol.

Per l’Alcoyano van jugar: José Juan, Solbes, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell, Jony Ñíguez, Raillo, Ramón (Rubio), Mourad, Ángel (Jona) i Diakité.

La pròxima trobada del Deportivo, serà en El Collao, davant el líder, U.D. Eivissa, per la qual cosa es disputarà el Diumenge en sessió matinal a les 12:00h, per tractar-se d’un equip illenc. El conjunt balear ha guanyat els 2 partits disputats, i encara no ha rebut cap gol.