Home Destacats Denuncien abocaments il·legals i crema de brossa en l’entorn de l’A7 entre...

Denuncien abocaments il·legals i crema de brossa en l’entorn de l’A7 entre Castalla i Onil

361
0
SHARE

L’autovia A7, una de les principals artèries de comunicació de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, està flanquejada per diferents vies de servei. Aquestes donen accés a les múltiples cases de camp que hi ha repartides per les localitats de l’interior alacantí. Però alguns dels indrets que envolten aquesta autovia són l’escenari d’abocaments de residus que danyen tant la imatge com l’entorn mediambiental de la zona.

És el que han denunciat veïns de l’àrea rural que s’ubica entre els termes municipals de Castalla i Onil, on han detectat abocaments il·legals. A més, aquest cas té un agreujant, com és el fet de que les restes han sigut intencionadament incendiades per a fer-les desaparèixer. Un fet que duplica el dany fet a l’entorn natural per part de desaprensius que, a més, disposen d’ecoparcs a totes dos localitats de la Foia. En ells poden abocar les deixalles sense riscos per al Medi Ambient ni necesitat de prendre-li foc a les deixalles.

Pel moment es desconeix l’autoria d’aquests abocaments. Ara bé, a Onil existeix un grup de veïns que està recollint les restes que troba als camins del seu terme municipal per a facilitar la neteja en tota la població.